//Forever Imperfect
28/08/2011 - Ahad

Monday, August 29, 2011 @ 2:11 AM | 0 Comment [s]

28/08/2011 - 01.27 a.m

Awak! Ingat tak tarikh tu? Haha masa tak sure la betul ke tidak. Yang penting, ingat tarikh ;) aww! Alright, apa eyh nak cakap? Malu lerwwww :D bhaha gelabah je -.-' sumpah! Tak tahu nak ckp apa == any idea? No? OMD!

Okay! Let's :) thanks for everything eyh. Awak selalu tidur lambat kan?! GEGEET karang <--- ayat awak kan? Haha borrow, kita kena SEHATI bebagai kan?! Muahaha :DD ya Allah, I can't say anything :| #gugup. Awakkk, nanti jumpa eyh ;) aww 1st date lagi tu, kankankan?  Nanti Raya nak datang rumah kan? Yes! Dapat jumpa. Then nanti, kalau boleh saya datang OPEN HOUSE dkt rumah awak eyh :DD Sumpah tak tahu nak cakap apa! #ayat macam selenga!

Okay, straight to the point! ILOVEYOOU busuuuuuuk [] okay, dah diam!

Bytheway, thanks capital Y ◕‿-


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


A WOMAN NEEDS THE MAN WHO CAN CARE HER. :D HAVE FUN! :) xo

Maaf,lagu tk sampai habis.

blockqoute


Let's Talk!

Twitter Facebook


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Meen

Best View at GOOGLE CHROME!