//Forever Imperfect
Majal engkau !

Sunday, October 16, 2011 @ 1:51 AM | 0 Comment [s]


My Superwoman
 

 Nur Liyana bt Zainal Abidin :)

Ayek! Kali ny saya nak majal awakkkk -.-' eyyek! Open je kayh :) again, kali ni akok nak majal adek. Acheh! Maluuu -.- what's majal? Nothing "_" just share about you. # BUKAN MAJAL PUN -.-

Firstly 
Kau baik :) serious! Baik sangat <3 siapa yang kata kau biadap?! Sukahati anak dia je nak kata mcm tuu -.-' kang nyh makan dyee! okayy. Seriously, kau baik! Cengkerik betul, kau faham tak aku ckp?! Kau baik?! Laha!  Hahaha :DD

Second
Kau reti hormat senior? Faham?! Nak bukti ehh? Dekat text lah yeeee :'D hahaha. You're open minded. Yaa maybe -.-' and selalu kasi aku marah, sakit hati, merajuk tengah malam. Kan?! Biasa kau kan. Nak kena pijakkkk?! Heh! Letih. Dah? Okay, tujelah yaa. Karang lebih lebih, takut kau kembang jeee. 

Never forget it ;)
Haha. You wanna know something? yeah! Aku tak boleh lupaaaaa, time kau kasi PHONE KISS time tengah ONTHEPHONE :') nevet forget it. Demi Allah :) I can't :DD # laugh-ing #

ABOUT THAT PICTURE 
Dek, gambar kat atas tulaa yg saya kata tuuu. Sedap sedap je, cakap saya curi gambar awak. Heh!

 Sincere than I'm, I love you as my little sister :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


A WOMAN NEEDS THE MAN WHO CAN CARE HER. :D HAVE FUN! :) xo

Maaf,lagu tk sampai habis.

blockqoute


Let's Talk!

Twitter Facebook


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Meen

Best View at GOOGLE CHROME!