//Forever Imperfect
Nyot !

Tuesday, October 25, 2011 @ 12:13 PM | 0 Comment [s]

GAMBAR ENGKAU LAGI :]




25/10/2011 <--- ingat tak, tarikh apa tu?! Tak? Ni lah tarikh kita gaduh sampai guna KAU-AKU. 0,o'

Ha, now dah okay belum wey? Ha, tak tahu lah weyy. Pening lah wey! Btw, aku tidur lah. Sampai je dkt rumah, bantal suruh tidur dengan dia. Kalau kepala dah bertemu bantal, memang lama lah kan aku tidur -.-'' so, that's why, aku reply text kau late! Bukannya tak ada kredit -.-' haprak!

Act, aku still terasa apa yg kau ckp -,- so, aku malas nak besarkan hal. Aku akan lupakan kay. 

MUAK KAN? Boi,

 

26/10/2011
 
Tahu kan? Itu tarikh kali ke-2 kita gaduh sampai guna KAU-AKU! Fuhlamakkk! Mmg comel lah kita gaduh pagi-tenghri tadi -.-' 1st time woyyy! Kalauu kau nk tahu, tu lah perkara yg aku paling benci. Jengjengjenggg ---> GADUH! Brrr aku benci-aku benci!!! FUCK, SHIT, HARLOT, BASTARD, AJEK (...) sumpah aku tak suka :'( anyway, aku nk mintak maaf. Aku yg start guna kau-aku kan. So, sorryy kay :')

Muak weyyy! Bye!


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


A WOMAN NEEDS THE MAN WHO CAN CARE HER. :D HAVE FUN! :) xo

Maaf,lagu tk sampai habis.

blockqoute


Let's Talk!

Twitter Facebook


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Meen

Best View at GOOGLE CHROME!