//Forever Imperfect
awak ♡

Monday, November 14, 2011 @ 7:48 AM | 0 Comment [s]

Tumblr_lu8topozht1qzyd2oo1_500_large 

Yana :] ok, aku dah janji kan nak tunaikan janji hari Jumaat ni? Ok, aku akan buat benda tu. Even aku TAK SUKA! Haa, babe. Sorryy, aku terpaksa tinggal kan kau. Next year, kau jaga diri kau sorang-sorang tau :']  kau tarik lah baju kau sorang-sorang. Haha. Hmm. Jgn risau, even aku dh pindah next year aku AKAN MELAWAT kau dkt sekolah PUTERI WILAYAH tuhaa =.=

044_154245414_large

This Friday :]]

Kau dtg awal tau. Dapat tangkap gambar sesama :D yang penting DATANG AWAL


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


A WOMAN NEEDS THE MAN WHO CAN CARE HER. :D HAVE FUN! :) xo

Maaf,lagu tk sampai habis.

blockqoute


Let's Talk!

Twitter Facebook


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Meen

Best View at GOOGLE CHROME!