//Forever Imperfect

Monday, November 28, 2011 @ 6:24 AM | 0 Comment [s]


Ok, mana aci kawan aku boleh buat pasal aku dan member yg lain dkt blog dia :DD aku pun nk buat. Enjoy it~

Nurul Fatin Hanani
Weyy, apa eh? HAHA aku nk ckp sorry kalau ada status aku yg buat kau terasa ke apa ke kan :) act ni nak ckp, sometime aku rasa BENCI dkt kau.. Nak tahu sebab apa? Sebab aku SAYANG kau lah :DD *nganjeng* tk lah tipu je tuu. Aku sayang kau lahh. Kau ada cerita rahsia kau yg paling TER-BESAR kan? HAHA aku simpan lagi :') haha,

Adila Fatinh
Woot-woot :) apa celup? HAHA ok, aku sedih dan SAKIT HATI sebab FB kau kena curik oleh manusia yg JELLY dengan kau -.-' kau msg aku, then kau ckp kau BOSAN dan kau NAK FB kau BALIK. Nak buat cane weyy, dah taley nk buat apa kan :') chill je kayy

Nur Aina Atifah
MATA BULAT, CANGKUL, TELO all that. HAHA panggilan tulahh selalu panggil si Aina ni. TIme form2 je, tahun ni langsung tak berani :) dia comel weyy :) yg penting dia rajing usaha/belajar MATHS <--- itupun kalau PUAN TEO marah HAHA Ok, nk tahu 1 cerita? Ok, Aina ni 1 gang serong aku time form1. KECOH 1 sekolah yg kiteorg serong *ramai lagi weyy* yang taleh lupa, time mak bapak kiteorg kena panggil petang tuu. Ada yg kena TIBAI lah HAHA :D esoknya, cerita rancak lah 1gang kiteorg. Ada yg tuduh si LAILA NORDIN tu bawa mulut :p

Putry Azura
Whaa KAKAK aku sudah HOT maa :'D bangga ada kakak mcm kau Put. Selama aku kenal dengan kau, kau banyak bg aku kekuatan dan CEMUHAN :DD tapi bila aku nk mintak PENDAPAT daripada kau, fuhlamak kau bg dengan JAYA nya ;) HAHAHA ayat aku. Papehal, aku sayang kau doo. Kau nk jadi apa dekat luar tu, kau jadi lah. Tapi SATU jee kau tolong ikut apa aku NAK. Kau jangan BERUBAH tau :)

Musfirah 
HAHA selamber kau je BUAT entry pasal aku. Permision kau mana bhaii? *jkjk* Ok mus, gentle aku ckp. Aku SUSAH dapat mcm kauu, even berlambak perangai mcm kau dkt luar sana <--- apalanchaw!! Kau PRS kan? Biro DISIPLIN kan? HAHA papejelah weyy. Ni, thanks sbb dah banyak kali kau TEMAN aku STAYBACK time ptg. Haha thanks Mus, aku tabek dekat kauuu. Aku ada simpan BIG SECRET kau kan? Nohal lah, sampai skrg aku simpan lagi :') kthanks,

Iu Zahirah
Iu HARIMAU MALAYA ;D whaa, kau pun sama. Banyak support aku dalam banyak hal. Thanks sbb haritu dengar luahan dan masalah aku :') aku dah tak tahu nk cerita dkt siapa dah time tuu. Thanks taw chomel :D kau simpan dan buang jelah cerita aku harituuuu. IU kau comel sangat :'D haha papehal, thanks.

Nadia Amira
NAD BLURSZ hahaha
Fazira Hamdan
FAAA H comel ;) kau GEDIK gila doh dgn abg aku :DD
Khairun Nisa
Chak tomboyy!

MEREKA PENYERI SEMASA WAKTU PERSEKOLAHAN BERMULA :'DD


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


A WOMAN NEEDS THE MAN WHO CAN CARE HER. :D HAVE FUN! :) xo

Maaf,lagu tk sampai habis.

blockqoute


Let's Talk!

Twitter Facebook


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Meen

Best View at GOOGLE CHROME!