//Forever Imperfect
Nana ♡

Monday, November 7, 2011 @ 2:31 AM | 0 Comment [s]

 
Hambek engkau
 
 
NUR LIYANA bt ZAINAL ABIDIN
Nak tahu tak? Haha, mesti nak kan. Okay, aku nak ckp yg aku RINDU kau sangat-sangat!! Tak percaya? Alah, percaya lah :[ please~ hahaha. Okay, serious lah. Rindu kau sangat-sangat! *gigal!! <--- percaya tau. Aku tak tipuu. Aku betul-betul rindu kau :[[

28/08/2011
Whaaa chun lah tarikh tu. Ken? Hahaha, kau nak tahu takk? Aku syiokk gila bila aku ingat 1st day kita rapat ;] amazing! Haha, kita rapat melalui FAKEbooks kan :] whaa, kau mintak number aku dkt inbox kan? *tak malu kau ye :DD haha, serious best. EVERYDAY kita msg *wlupun 1234 hari tak msg <--- menyetan!! 

HARI TERAKHIR - 18/11/2011
Tarikh ni kan, kau nk tuntut dengan aku? Hahaha :DD sobonar ehh, eden malu nak bagi ekau 2 bondo tu 0,0 tapi apa boleh buat. Aku dah janji dgn kau kan :] APTB lah Nana. Dah SAYANG punya pasal :DD

Sayang Nana :D
 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


A WOMAN NEEDS THE MAN WHO CAN CARE HER. :D HAVE FUN! :) xo

Maaf,lagu tk sampai habis.

blockqoute


Let's Talk!

Twitter Facebook


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Meen

Best View at GOOGLE CHROME!