//Forever Imperfect
NUR FARZANA :'[

Friday, November 4, 2011 @ 2:39 AM | 0 Comment [s]


02/11/2011

Demi Allah, aku rindu kau :'/ hmm. Bila aku dpt tahu yg kau nk pindah, terus aku pg dkt kau kan :'( aku tanya "kau nak pindah ke?" --> "mana ada lah" --> "diaorg kasi tahu aku!" --> "diaorg tipu kau jee" --> "jujur ah yun :(" --> "ye, esok aku last" --> "knp?!" --> "mak dgn ayah aku dah bersarakan" hmmm start dripada tuu aku dah mcm low sikit weyyy. 

Time tuu, aku duduk tepi kau kan. Kita gelak sama-sama :'] alahai, sweet :'[ time tu kau kata "kau berentilah gelak. Kalau kau tak berenti aku tak akan berenti gelak!!" hmm. Time tuu, kita main spray-spray kann. Ramai yg kena :'] tulah KENANGAN MANIS before kau pindah..

03/11/2011

Hmm, tarikh nilaa kau pindah :'[ time tu rehat, kau ckp "mak aku dah dtg" aku pun ikutlah kau pg pejabat. Sekali nampak mak dgn ayah kau. Aku pun senyum :] dah bagai-bagai, kau keluar drpd pjbt, then kau kata kau nk pg ASRAMA. Aku time tuu dah BUAT-BUAT nangis.. **sebenarnya aku nak nangis betul,cuma tahan air mata :'] 

Kau sampai jee sekolah, kau ajak kiteorg pg gelanggang. Kau ckp "aku pg pukul 12 taw" aku pun "hmm k" time tu jugak group aku dgn yun masuk semifinal. So, yun main untuk kali terakhir. Dah blablabla, group kitaorg kalahh. Dah settle bab, bola tamparr. Afifa panggil, ckp yun nak pg dah. Time aku aku jalan dgn yunn. Aku peluk kau kan :'] sampai laa dkt gate. 

Aku tak tahu kenapa, dgn tiba-tiba aku NANGIS :'[ yunn! Aku tknk kau pindah!!! Hmm, time tu turn aku untuk peluk yun. Yun ckp "jgn lah nangis kay" aku senyum jeeee. Sekali yun hulur 1 kertas untuk tulis number.. Aku pun tuliss. 

LAST!!! Aku bg kertas tuuu, kali ke-2 yun peluk akuuu, Sampai skrg aku tak boleh lupaaaaa 1st time dia cium aku :'[ tapi dia mintak izin aku duluu "aku nk cium kau bolehhhh" hmm, dah tuu terus dia keluar sekolahhh :'[ 

YUN AKU AKAN RINDU KAU!!! JUMPA TIME AMEK RESULT PMR NANTI KAY




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


A WOMAN NEEDS THE MAN WHO CAN CARE HER. :D HAVE FUN! :) xo

Maaf,lagu tk sampai habis.

blockqoute


Let's Talk!

Twitter Facebook


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Meen

Best View at GOOGLE CHROME!