//Forever Imperfect
Miss Chu :'(

Friday, August 31, 2012 @ 10:33 AM | 0 Comment [s]


Krasivo-svetlye-volosy-milo-vesele-devushka-favim.ru-28278_large  

Tumblr_m9ktxngvsl1rtpwf3o1_500_large 


Leesa :) Hmm dik,aku rindu kau sangat-sangat.Hmm :( Kau tkpercaya?Kau perasan tk,banyak-banyak tweets aku dgn Hakim,ada nama engkau.Aku betul-betul rindu kau :( Since aku tkpakai phone,kita jarang contact.Twitter?Hhaha kau dah la jarang online.Dgn PMR kau tahun ni.Result kau terukkan?Hmm.Kau ada masalah kan?Aku tahu,kau ada masalah.Kenapa tkcerita dkt aku?Aku dah TAK penting ke?Okay,kalau itu yg kau sangka.Tapi bagi aku,kau penting.Kau dah ganti tempat adik aku yg sedia ada.Err :3 Kau mmg dah masuk dalam list KELUARGA aku. :') Motif entry ni,cuma nak cakap.Aku RINDU kau,dan kalau ada masalah,mohon SHARE dgn aku :) Thanks for reading!

P/s: Aku nak kau belajar rajin-rajin.Jgn busy online twitter je.Pasal Hakim kau jgn risau,kalau dia gatal aku UGUT dia dgn nama kau :p Hehe Loveyou! :* x


Older Post
The Disclaimer


A WOMAN NEEDS THE MAN WHO CAN CARE HER. :D HAVE FUN! :) xo

Maaf,lagu tk sampai habis.

blockqoute


Let's Talk!

Twitter Facebook


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Meen

Best View at GOOGLE CHROME!